fbpx

Un fost angajat Provident și un client, trimiși în judecată pentru un prejudiciu de aproape 40.000 de lei

Image
Image

Un fost angajat Provident și un client al societății, ambii din județul Alba, au fost trimiși în judecată pentru delapidare, într-un dosar cu un prejudiciu total de aproape 40.000 de lei. Faptele au fost comise în anul 2016.
Potrivit Alba24, dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, miercuri, 18 septembrie, fără a se stabili încă un prim termen de judecată.

G.A, în calitate de manager clienți pe zona Cugir-Sebeș (la data faptelor) este acuzat că a luat peste 20.000 de lei, bani ce reprezentau ratele unor datornici, pentru a-i folosi în interes personal. De asemenea, acesta ar fi întocmit și două contracte fictive de credit, iar banii rezultați, 12.000 de lei, și i-ar fi însușit.
Pe lângă bărbatul în cauză, a mai fost trimis în judecată și un client al instituției financiare nebancare. Acesta ar fi completat un dosar de credit pe numele altei persoane, fără a avea acordul acesteia.
Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Credit foto Realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.