VIDEO: Băiețel de 10 ani bătut cu sălbăticie de alți copii pe o stradă din Cugir

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un băiețel de 10 ani din Cugir a fost bătut, trântit la pământ și lovit cu picioarele și palmele de către un grup de copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Un alt băiat, care se amuza și îi încuraja pe agresori, a filmat întreaga scenă. Imaginile au ajuns la mama băiețelului agresat, care le-a făcut publice și a anunțat Poliția.

Incidentul a avut loc luni seară în localitatea Cugir din judeţul Alba.
Totul a fost filmat și potrivit infocugir.ro mama băiatului agresat a postat imaginile pe Facebook.

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu, R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea să îi numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat din punct de vedere legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris mama băiețelului agresat.

Potrivit IPJ Alba, în cauză s-a înregistrat dosar penal cu privire săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineața zilei de 10 iulie au fost invitați la sediul Poliției Cugir, împreună cu părinții pentru audieri. 

Sursă foto infocugir.ro.

Image