fbpx

VIDEO | Incendiu urmat de explozie. Cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei s-a făcut scrum

O fabrică de condimente din Alba Iulia s-a făcut scrum. Din cei 7.000 de metri pătrați nu s-a mai putut salva nimic.

Incendiul a fost anunțat sâmbătă dimineață în jurul orei 06:20, la o fabrică situată în apropiere de municipiul Alba Iulia. Pompieri din patru județe s-au luptat ore întregi cu flăcările înalte de câțiva metri, care au cuprins întreaga fabrică. Martorii au auzit o serie de explozii. Fabrica a ars complet, dar pompierii au reușit să salveze 8 tiruri care au fost mutate la timp, relatează site-ul alba24.ro.

Potrivit prim-adjunctului şefului ISU Alba, maior Ovidiu Costea, ţinând cont şi de amploarea suprafeţei afectate, au fost înregistrate şi unele probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu apă a autospecialelor de stingere trimise la locul incendiului, motiv pentru care s-au folosit şi motopompe, cu care s-a luat apă din Ampoi, râu aflat în imediata apropiere.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, incendiul nefiind încă lichidat complet. Potrivit pompierilor ajunşi la faţa locului, focul s-a manifestat iniţial în partea din spate a fabricii, unde se află şi o centrală termică, relatează România TV.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.