fbpx

VIDEO: Un alt caz de violență între copii. A fost reținut un adolescent de 16 ani care a bătut un băiat de 13 ani

Image
Image

Un adolescent de 16 ani a fost reținut de polițiști, după ce a bătut crunt un copil de 13 ani, la Cugir. Potrivit HotNews, imaginile, în care se vede cum băiatul mai mic este lovit cu pumnii și cu picioarele, au fost publicate pe Facebook joi, la o zi de la cazul celuilalt băiețel din Cugir lovit cu sălbăticie de alți copii. Potrivit imaginilor, băiatul de 13 ani este lovit cu palmele peste cap și cu picioarele în spate de un alt tânăr. Deși copilul lipsit de apărare plânge de durere, agresorul continuă să îl lovească, în timp ce îl împinge pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului.

Poliția Alba a anunțat că agresorul,  în vârstă de 16 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.
"În sarcina acestuia s-a reținut că în data de 8 iulie 2019, în jurul orelor 17.00 – 18.00, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînțelegeri verbale, l-ar fi agresat fizic pe un alt minor de 13 ani”, au transmis reprezentanții Poliției Alba, Potrivit Alba24.

Cazul a ieșit la iveală la o zi de la cel al băiețelului de 10 ani din Cugir, care a fost bătut cu sălbăticie de un grup de adolescenți. Reprezentanții Poliției Alba spun că cele două agresiuni s-au produs în aceeași zi, succesiv, dar nu există nicio legătură între ele.

Sursă foto Alba24.
Sursă video Realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.