fbpx

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan judecat pentru că şi-ar fi ucis bunica va fi internat la psihiatrie

Image
Image

Cunoscutul om de afaceri Dan Cămârzan, din Braşov, judecat pentru că şi-ar fi omorât bunica la începutul lunii mai şi aflat în prezent în arest preventiv, va fi internat provizoriu într-un spital de psihiatrie, a decis Tribunalul Braşov. Potrivit MEDIAFAX sentinţa nu este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis revocarea arestării preventive în cazul omului de afaceri Dan Cămârzan şi a dispus internarea medicală provizorie într-un spital de psihiatrie. „Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă (...) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizia Tribunalului Brașov.

Sentinţa nu este definitivă şi are drept de contestaţie în termen de cinci zile de la pronunţare în ceea ce priveşte internarea medicală, ca măsură executorie.
Afaceristul brașovean Dan Cămârzan a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, fiind acuzat că şi-a omorât bunica.
Anul trecut, fosta lui soţie a cerut un ordin de protecţie, susţinând atunci că bărbatul consuma substanţe halucinogene. Din referatul de arestare întocmit de procurori la momentul arestării preventive reiese că bărbatul şi-ar fi omorât bunica în locuinţa în care locuiau împreună. Surse judiciare declarau la momentul respectiv corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul şi-ar fi sugrumat bunica.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

Sursă foto WOWBiz.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.