fbpx

ALERTĂ la BRAȘOV. O femeie și copilul ei de numai 3 ani, dispăruți în pădure // UPDATE - Cei doi au fost găsiți

Image
Image

Autoritățile din Brașov sunt în alertă, de duminică după-amiază, când Poliția a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei de 40 de ani și a fiului acesteia, ce 3 ani și 10 luni. Cei doi se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov, împreună cu alţi membri ai familiei, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors.

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.

Copilul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari, negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale, de culoare roşie, cu inscripţia „190” de culoare neagră, pe cadru.

Persoanele care pot furniza informații despre persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

UPDATE - Femeia și copilul ei au fost găsiți luni, de polițiști și jandarmi, după mai bine de 24 de ore de căutări. Cei doi sunt slăbiți, dar nu au probleme grave de sănătate.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.