fbpx

Bărbat arestat pentru că-și teroriza copiii, îi obliga să întrețină relații sexuale și îi filma

Bărbat arestat pentru că-și teroriza copiii, îi obliga să întrețină relații sexuale și îi filma

Image
Image

Au apărut detalii în cazul unui bărbat, fost șef CFR, care își teroriza copiii. Anchetatorii au scos la iveală faptul că bărbatul îi obliga pe cei 3 minori să se uite la înregistrări deocheate. 

Anchetatorii au aflat că tatăl obișnuia să îi pună pe băieți în genunchi în fața sa, îi obliga să îi pupe mâinile, și le aducea escorte copiilor minori după care îi punea să întrețină relații intime, pe care le și filma. Cei trei băieți nu au mai rezistat și s-au hotărât să meargă la poliție ca să depună plângere împotriva tatălui lor. 

Calvarul copiilor a durat mai bine de 2 ani, din ianuarie 2020 până în octombrie 2022, după ce mama lor a murit și ei au rămas în grija tatălui.

În 12 noiembrie 2022, Nicolae-Ciprian Vrânceanu a fost reținut pentru audieri.
Potrivit realitatea.net, ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Fostul director general al Telecomunicații CFR este acuzat de rele tratamente aplicate minorului și de amenințare de către cei trei băieți ai săi.  Acesta mai este vizat și de un dosar penal pentru corupție, instrumentat de DNA.

Potrivit bizbrasov.ro Nicolae-Ciprian Vrânceanu a fost reținut la data de 11 noiembrie 2022. Prin încheierea din data de 12.11.2022 a Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ, gherlainfo.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.