fbpx

Bătaie în ședința Consiliului Local Făgăraș. Patru consilieri au ajuns la Urgențe

Bătaie în ședința Consiliului Local Făgăraș. Patru consilieri au ajuns la Urgențe

Image
Image

Scandal la o ședință a Consiliului Local Făgăraş. A fost nevoie de intervenția Poliției și, la finalul încăierării, patru consilieri au ajuns la spitalul municipal.

Potrivit PNL Făgăraş, consilierii Johannes Klein (FDGR), Lucian Cupu, Maius Ludu (PNL) şi Corina Polmolea (PSD) au fost „agresați verbal” și „bruscați” de aproapiați ai primarului. Gheorghe Sucaciu a fost ales ca independent, dar acum e membru PSD Brașov.

„Patru consilieri au ajuns la spital după o şedinţă a Consiliului Local Făgaraş, un lucru de neimaginat într-o localitate civilizată. Toţi cei patru oameni au fost agresaţi verbal şi bruscaţi de susţinători ai primarului Sucaciu. Acesta îndemna încă de dimineaţă (luni – n.r.) făgărăşenii să vină la Casa de Cultură în număr mare, în locul în care convocase consilierii în şedinţă. A făcut asta din dorinţa de a-i forţa pe consilieri să voteze după cum vrea el. Ba mai mult decât atât, primarul Sucaciu a amplasat panouri ale ‘ruşinii’ în oraş prin intermediul cărora a încercat să inducă o stare de tensiune în comunitate”, a transmis PNL Făgăraș, pe Facebook, potrivit b1tv.ro.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.