fbpx

Braşov: 150.000 de litri de bere, pregătiţi pentru Oktoberfest

Braşov: 150.000 de litri de bere, pregătiţi pentru Oktoberfest

Image
Image

Aproximativ 1.500 de hectolitri de bere îi aşteaptă pe cei care vor să petreacă, în perioada 1 -11 septembrie, la Oktoberfest Braşov. Organizatorii au pregătit pentru ediţia din acest an, cea de-a treisprezecea, pe lângă băutura tradiţională a evenimentului şi mâncare pentru toate gusturile, spectacole, concursuri şi o paradă.

Potrivit Agerpres, organizatorii evenimentului au anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că, pe locaţia deja obişnuită în ultimii ani, la fostul Stadion municipal, au pregătit un cort, care găzduieşte inclusiv scena pentru formaţiile care vor evolua în fiecare seară a evenimentului, de 3200 de metri pătraţi, şi patru terase exterioare, punând la dispoziţie, în total, 4.500 de locuri pentru participanţii la eveniment, care vor putea să se aprovizioneze de la 70 de comercianţi de băutură şi mâncare pentru toate gusturile.

Anul acesta, amatorii de bere vor putea gusta nu doar din Matzbier, berea festivalului, ci şi noi sortimente, aduse de mai mulţi producători. Pentru operativitate, vor fi pregătite şi două dozatoare care pot servi 2000 de litri de bere pe oră. Preţurile vor fi mai mari ca şi anul trecut, însă organizatorii dau asigurări că preţurile vor porni de la 6 lei paharul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  


Sursă foto oktoberfestromania.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.