fbpx

Brașovean reţinut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant primind un colet cu patru kilograme de canabis

Image
Image

Un bărbat de 38 de ani din Braşov a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins în flagrant primind printr-o firmă de curierat, un colet cu aproximativ patru kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului F. F., pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, l-au prins în flagrant pe inculpatul F. F., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Braşov, imediat după ce a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat. În urma verificărilor, în pachet au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de canabis.

Tot miercuri, au fost făcute 6 percheziţii domiciliare în judeţul Braşov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 de grame de canabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum şi 5.750 de lei.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul I.P.J. Brașov – Serviciul Rutier și Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.