fbpx

Brașovul interzice, de la 1 octombrie, utilizarea farfuriilor, paharelor și tacâmurilor de plastic la evenimentele organizate pe domeniul public

Image
Image

Consiliul Local Brașov a aprobat, la finele săptămânii trecute, interzicerea farfuriilor, paharelor și a tacâmurilor de plastic la evenimentele organizate pe domeniul public. Începând cu 1 octombrie va fi folosită veselă din materiale biodegradabile și compostabile, iar primarul recomandă farfuriile din tărâțe.

Potrivit BizBrașov, conform unui proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 201/2006, privind aprobarea procedurii de utilizare temporară a locurilor publice aparţinând domeniului public al Municipiului Braşov, începând cu data de 1 octombrie, în cadrul evenimentelor cum ar fi târguri, festivaluri, concerte etc. se va utiliza veselă (farfurii, tacâmuri, pahare, etc.) din materiale biodegradabile și compostabile, certificate conform EN/3432.

În cazul nerespectării condițiilor menționate, organizatorul evenimentului nu va mai avea posibilitatea de a mai organiza sau participa la alte evenimente ce se vor desfășura pe raza Municipiului Brașov.

Credit foto BizBrașov.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.