Canabis vândut cu 50 de lei/gram, la Brașov

Canabis vândut cu 50 de lei/gram, la Brașov
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii DIICOT au destructurat o rețea din Brașov care comercializa canabis provenit din culturi indoor. Cercetările se desfășoară sub aspectul infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 

Ancheta în acest caz a început în luna mai când, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, pe raza județului Brașov, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis), provenit din culturi indoor, la prețul de 50 lei/gram.

Canabis de 200.000 de euro găsit la percheziții

“La data de 11.10.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov au efectuat un număr de 15 percheziții domiciliare, pe raza județului Brașov, în urma cărora au fost ridicate 4 kilograme de canabis, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, precum și sumele de 18.900 de euro, 9.500 de lei, 200 de dolari și 100 de lire sterline.

De asemenea, a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 33 de plante, precum și instalații utilizate pentru dezvoltarea acesteia”, se arată  într-un comunicat al DIICOT.

Inculpații vor fi prezentați, astăzi, Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Sursa foto: Poliția Română - DIICOT

 

Image