fbpx

Circulaţia trenurilor e îngreunată între Braşov şi Timişul de Sus, din cauza unei defecţiuni

Circulaţia trenurilor e îngreunată între Braşov şi Timişul de Sus, din cauza unei defecţiuni

Image
Image

O defecțiune la un conductor electric îngreunează circulaţia trenurilor între Brașov și Timișu de Sus, anunță SNCFR într-un comunicat de presă.

”Adresăm scuzele noastre călătorilor, dar singura măsură pentru menținerea continuității traficului feroviar, între Brașov și Timișu de Sus, este dublarea tuturor garniturilor cu locomotivă Diesel și derularea traficului, în regim alternativ, doar pe un fir, din ambele direcții. SRCF Brașov intervine la această oră pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică pe relația Brașov – Timișu de Sus (și retur), pe ambele fire de circulație. Din primele constatări ale personalul de specialitate, care a verificat cu drezina pantograf linia de contact pe întregul interval de stații, deranjamentul s-a produs după trecerea unui tren de călători, garat în stația Dârste, cu pantograful rupt”, anunță SNCFR.

Circulaţia trenurilor, îngreunată de o defecţiune electrică

”Personalul de intervenție al SRCF Brașov lucrează la această oră cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire, între Brașov și Timișu de Sus”, mai informează CFR.

Tracțiunea Diesel va funcționa pe următoarele trenuri:

473 Curtici – București Nord

1880 Constanța – Brașov

11533 București Nord – Brașov

11631 București Nord – Brașov

11029 București Nord – Brașov

1732 Galați – Brașov

3023 București Nord – Brașov

1623 București Nord – Sibiu, informează G4Media.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.