CORONAVIRUS PRAHOVA | Activitatea cu publicul a Primăriei Comunei Tîrgșoru Vechi se sitează începând de luni 5 octombrie 2020

CORONAVIRUS PRAHOVA | Activitatea cu publicul a Primăriei Comunei Tîrgșoru Vechi se sitează  începând de luni 5 octombrie 2020
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Începând cu data de 05.10.2020 și până pe data de 09.10.2020 activitatea cu publicul a Primăriei Comunei Târgșoru Vechi se sistează, potrivit unui anunt publicat pe pagina de Facebook.  Potrivit unui anunț postat pe Facebook, în perioada menționată activitatea primăriei se mută în mediul online, sesizările cetățenilor putând fi transmise prin e-mail, fax sau prin telefon, în vederea soluționării sau informării. Instituția va avea același program de funcționare.

Date de contact:

Adresa: Sat Strejnicu, str.Principală, nr. 200
Localitatea: Tîrgsoru Vechi
Judet: Prahova
Tara: Romania
Cod postal: 107590
Telefon: 0244-482291
Fax: 0244-482291

Secretar - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Secretariat - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Resurse Umane - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Evidenta Populatiei - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Contabilitate - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Audit - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Taxe si Impozite - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Achizitii Publice - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Politia Locala - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Arhiva - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Urbanism - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Asistenta Sociala - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Agricol si Cadastru - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Administrativ - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursă foto facebook.com/Primaria-Targsoru-Vechi

 

Image