Descoperire macabă în apropiere de Râşnov. Pe munte au fost găsite rămăşiţe umane

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Rămăşiţele şi actele unei persoane au fost găsite sâmbătă, pe munte, la poalele Munţilor Postăvarul, în zona localităţii Râşnov. Salvanontiştii şi jandarmii au fost trimişi la faţa locului şi au început căutările, autoritățile bănuind că ar putea fi vorba despre pompierul de la ISU Mureș dispărut la finalul lunii februarie.

Citiți și: UPDATE | Alertă în Bucegi! Angajat al ISU Mureș, dispărut de o săptămână pe traseul spre Vf. Omu

„Misiunea este în cooperare cu Salvamontul. Sunt angrenaţi cinci jandarmi montani şi doi salvamontişti. A fost o persoană dată dispărută la sfârşitul lunii februarie, din judeţul Mureş. Ieri s-au găsit nişte haine şi nişte documente, dar sunt sfâşiate, iar astăzi s-au găsit părţi din corp, mai exact capul, dar după atâta timp trebuie să se facă analize pentru a se stabili cu exactitate cui aparţine. Misiunea de căutare continuă”, a declarat Radu Hegheduş, reprezentantul IJJ Braşov, pentru Mediafax.

Citiți și: Salvamontiștii au reluat, miercuri dimineață, căutarea angajatului ISU Mureș dispărut acum două săptămâni în Bucegi

Preşedintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a confirmat, pentru sursa citată, că în zonă se desfăşoară căutări şi, din primele informaţii, se pare că trupul din care s-au găsit bucăţi ar fi fost dezmembrat de animale.

La finele lunii februarie, un tânăr de 37 de ani, angajat al ISU Mureş, a dispărut pe munte. În 26 februarie, tânărul a răspuns la telefon şi a spus că este în drum către Vârful Omu, după care nu a mai revenit.

Image