fbpx

Doi minori au fost reținuți în urma scandalului de la Săcele. Sunt acuzați inclusiv de tentativă de omor

Doi minori au fost reținuți în urma scandalului de la Săcele. Sunt acuzați inclusiv de tentativă de omor

Image
Image

Doi minori au fost reținuți, pentru 24 de ore, în urma scandalului de duminică, de la Săcele, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov joi, printr-un comunicat de presă citat de News.ro. Cei doi sunt cercetați pentru tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit anchetatorilor, pe 19 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Rodnei din municipiul Săcele, cei doi au participat alături de alte persoane la o încăierare, membri grupurilor adverse aruncând unii în alţii cu diverse obiecte (pari, pietre, cărămizi, furci), mulţi dintre participanţii la încăierare suferind leziuni traumatice.

“În cursul incidentului, inculpatul B.A.V. , care participase la încăierare, a părăsit pentru scurt timp zona de conflict şi a revenit la volanul autoturismului, dirijându-l cu viteză spre un grup format din multe persoane din tabăra adversă. Ca urmare a acestei fapte, membrii acestei tabere, printre care şi inculpaţii minori L.G. şi R.V. au aplicat lovituri de o intensitate ridicată în parbrizul autoturismului cu intenţia de a-l omorî pe conducătorul auto”, se arată în comunicatul Parchetulului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov citat de News.ro.

Cei doi minori vor fi prezentaţi Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.