Droguri de 60.000 de euro descoperite într-un apartament din Brașov. Stupefiantele erau pregătite cu un... ciocan de șnițele

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a unui individ bănuit de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost dat pe mâna anchetatorilor chiar de proprietarul apartamentului pe care îl închiriase pentru a-i desfășura activitatea.

"La data de 28.12.2019, proprietarul unui apartament închiriat în regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinței respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conțineau comprimate de culoare roz și prafuri sau substanță solidă de culoare albă ori brun deschis. În urma investigațiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Brașov – Serviciul Antidrog au identificat și ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere si 2136 pastile MDMA si 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Brașov, dar și un satâr, un ciocan de șnițele, cântare și pungulițe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 60.000 euro", a informat DIICOT.

Duminică, magistrații Tribunalului Brașov au dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Image