fbpx

O femeie aflată în arest la domiciliu a ieşit din casă pentru a merge la furat

O femeie aflată în arest la domiciliu a ieşit din casă pentru a merge la furat

Image
Image

Poliţiştii braşoveni fac cercetări într-un dosar de furt şi de evadare. Asta după ce o femeie care era în arest la domiciliu nu numai că nu a respectat măsura preventivă, dar a şi intrat într-o casă din Sânpetru, de unde a furat 50 de euro. Fapta a avut loc ieri. Acum femeia de 32 de ani este în arestul poliţiei pentru 24 de ore.

"Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 7 noiembrie 2021, în jurul orei 11.00, o femeie, în vârstă de 32 ani, ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localității Sânpetru iar din interiorul acesteia ar fi  sustras suma de 50 de euro", a transmis IPJ Braşov. În momentul în care au început cercetările, poliţiştii au ajuns la concluzia că femeia suspectată de furt ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu, măsura preventivă privativă de libertate decisă de Tribunalul Brașov, potrivit site-ului brasov.net.

"În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov", a transmis IPJ Braşov.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.