fbpx

Porţii de mâncare pentru armata americană, vândute pe site-urile de anunţuri din România

Porţii de mâncare pentru armata americană, vândute pe site-urile de anunţuri din România

Image
Image

Raţii de mâncare destinate soldaţilor din armata americană au ajuns să fie puse în vânzare pe site-urile de anunţuri din România. Nu e foarte clar cum au ajuns acestea în posesia vânzătorilor, în condiţiile în care pe ambalaje este specificat că porţiile nu sunt destinate comercializării.

Pachetele conţin meniuri culinare şi pungi de suc şi sunt puse în vânzare pe internet, la preţuri pornind de la 160 de lei pe colet, informează publicaţia "Bună Ziua Braşov". Raţiile de hrană ale armatei americane - meal ready to eat, prescurtat MRE - au apărut de vânzare pe mai multe site-uri care se ocupă de comercializarea de produse. Deşi aceste raţii nu sunt destinate vânzării, numărul de anunţuri este destul de mare, din mai multe zone ale ţării.

Mâncare pentru armata americană, vândută pe site-urile de anunţuri

Un vânzător din Braşov descrie conţinutul unei raţii, cu preţurile pentru fiecare componentă: „MRE-uri americane, Tăvi orez. Livrare prin poştă sau prin curier. Tavă orez alb 2,6kg – 50 lei. Cutii suc praf de struguri 500g – 10 lei. Pungi suc praf de struguri 500g – 20 lei. Pachet 2 bucăţi tortilla – 2 lei pachetul”.   La acest anunţ, fotografia ne arată felurile de mâncare după ce au fost pregătite. Trebuie precizat că aceste pachete conţin tot ce este necesar pentru ca soldaţii să-şi poată încălzi mâncarea, inclusiv chibrituri.

Un alt anunţ vine din Făgăraş: „Mâncare americană: peşte, vită, porc, pui, meniuri complete. Mai multe info, în privat. 400 de lei baxul care conţine 12 bucăţi”.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.