fbpx

Tânără înjunghiată de soț în fața grădiniței la care tocmai lăsase copiii

Tânără înjunghiată de soț în fața grădiniței la care tocmai lăsase copiii

Image
Image

O femeie în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiată, în plină stradă, chiar de soțul ei. După ce a comis fapta, bărbatul a fugit, iar până să fie găsit de polițiști ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

 

Victima și agresorul sunt căsătoriți, dar se află în proces de divorț, scrie brasov.net.

Luni dimineață, femeia a plecat spre grădiniță pentru a-și lăsa copiii. După ce educatoarea i-a luat pe micuți, tânăra a plecat spre casă, dar a apucat să facă numai câțiva pași până când a dat de soțul ei, care ar fi urmărit-o și care o aștepta pe stradă.

Potrivit sursei citate, cei doi s-au luat la ceartă, individul ar fi agresat-o, iar la un moment dat a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie. Imediat după incident ar fi fugit, dar când polițiștii l-au găsit au observat că și el se tăiase, semn că ar fi încercat să își ia viața.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. La fel și agresorul, din cauza rănilor pe care și le-a provocat.

„La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.