fbpx

Un bărbat și un bebeluș au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Un bărbat și un bebeluș au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Image
Image

Un incident șocant s-a petrecut în această dimineață în municipiul Brașov. Două persoane - din primele date, tată și copil, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Carpaților.

Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112.

„Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

După primirea apelului de urgență, la fața locului au ajuns un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani și fiica în varstă de câteva luni nu au supraviețuit căderii în gol.

„Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața", a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.

Potrivit sursei citate, se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz, care pare a fi sinucidere concomitentă cu crimă. Referitor la tragedie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, a oferit următoarele informații: „Un bărbat, în vârstă de 37 ani, împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni și jumătate, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc situat pe str. Carpaților din mun. Brașov.

Sursă foto realitateademaramures.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.