Un tânăr de 19 ani a murit lovit de o mașină care a ieșit de pe traseu, la un raliu din Brașov

accident mortal brașov
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un spectator a fost rănit grav, duminică, la un raliu organizat la Brașov. O mașină a ieșit de pe traseu și l-a lovit în plin. Tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

“În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a unei perechi de două mașini, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV. La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit. Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată”, a transmis organizatorul Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems prin Biroul de Presă.

„În cadrul competiţiei Promo Rally care se desfăşoară pe ocolitoarea Braşovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârstă de 21 ani se află în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cu privire la incident.

Medicii ajunși la fața locului pentru acordarea primului ajutor nu au mai putut face nimic și au declarat decesul, au transmis reprezentanții IPJ Brașov, care au anunțat că victima avea, de fapt, numai 19 ani.

Poliţia judeţeană Braşov anunţă că, în urma primelor verificări, s-a stabilit că unul dintre şoferii care participau la concurs a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia  accidentându-l pe spectator.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Concursul automobilistic dedicat piloţilor amatori a fost organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Braşov.

Sursa foto: autorally.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image