fbpx

VIDEO – Dosar penal după apariția, pe internet, a unui clip cu o fată umilită și lovită de alți adolescenți

VIDEO – Dosar penal după apariția, pe internet, a unui clip cu o fată umilită și lovită de alți adolescenți

Image
Image

Scene revoltătoare, filmate se pare în Brașov, au fost publicate pe rețelele de socializare. În imagini, o fată este umilită și bătută de alte adolescente, în timp ce un grup întreg asistă amuzat la întregul incident.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor„, a declarat comisarul de poliție Alina Maria Ivan.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «lovirea sau alte violențe» și «tulburarea ordinii și liniștii publice», dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat comisarul de poliție Alina Maria Ivan, pentru realitatea.net.

 

Sursa imagini: YouTube/ Marian Stoica

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.