fbpx

VIDEO - Locuitorii din mai multe din Brașov și Predeal, avertizați prin RO-ALERT cu privire la prezența urșilor. La Făgăraș, ursul a fost gonit cu... taxiul

Image
Image

Echipaje de jandarmi şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, în weekend, în  municipiile Braşov şi Făgăraş, dar şi în staţiunea Predeal, după ce în aceste localități a fost semnalată prezenţa unor urşi.

Conform ISU Braşov, în cazul unui urs care a fost văzut în municipiul reşedinţă, în zona Centrului istoric, duminică după-amiaza, cât şi al altor patru exemplare zărite la Predeal, în zona Hotelului Ursuleţul, s-au emis mesaje Ro-Alert de informare a populaţiei din zonele respective, în cel de-al doilea caz intervenind inclusiv un echipaj SMURD la faţa locului, notează Agerpres.

Un alt urs a fost văzut în cursul nopţii de duminică spre luni în municipiul Făgăraş, tot într-o zonă locuită, pe strada Gării, de această dată evenimentul fiind filmat de unul dintre şoferii care s-a întâlnit cu animalul. Animalul a fost alergat de un taximetrist, dar, potrivit Jandarmeriei Braşov, echipajul care s-a deplasat la faţa locului nu a mai găsit ursul în zona indicată.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.