fbpx

VIDEO | Un mort şi un rănit după un accident produs la Bran, în care a fost implicată o dubă din Prahova

VIDEO | Un mort şi un rănit după un accident produs la Bran, în care a fost implicată o dubă din Prahova

În accident au fost implicate o autoutilitară, un TIR şi un autoturism (Foto: captură ecran; Sursa: Vulcanizare Tractare - Facebook)

Image
Image

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, după un accident produs marţi aproape de Castelul Bran. În coliziune a fost implicată şi o dubă înmatriculată în Prahova.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, marţi, într-un accident produs în staţiunea Bran din judeţul Braşov, pe DN73,  după ce un TIR, o autoutilitară care transporta combustibil şi un autoturism s-au ciocnit, potrivit observatornews.ro. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri. ISU Braşov a trimis acolo trei echipaje SMURD, un echipaj pentru descarcerare si un echipaj cu apă şi spumă. Una dintre autoutilitare transporta doua recipiente cu câte 1000 litri de combustibil care s-au fisurat. La fața locului si s-a deplasat și Garda de Mediu.

ACCIDENT BRAN | O dubă înmatriculată în Prahova a fost implicată

"În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime. În cazul uneia dintre cele două victime, respectiv, unul dintre cei trei conducători auto, cadrele medicale au declarat decesul. Cea de-a doua victimă primeşte îngrijiri medicale la faţa locului", a transmis Poliţia Judeţeană Braşov, la scurt timp după accidentul produs în Bran. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ACCIDENT BRAN | Un martor a publicat pe Facebook o filmare realizată cu o cameră de bord, la foarte scurt timp de la producerea accidentului, posibil chiar înainte de sosirea echipajelor de prim-ajutor. Cei care au urmărit cu atenţie imaginile au observat că, pentru câteva secunde, se poate vedea trupul victimei, întins lângă duba cu număr de înmatriculare în Prahova.

Unde Pu…..a vă grăbiți 😡😡😡

Publicată de Vulcanizare Tractare pe Marţi, 1 februarie 2022

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.