fbpx

Zeci de locuitori din Ormeniș nu pot vota: Cărțile de identitate sunt gaj la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

Zeci de locuitori din Ormeniș nu pot vota: Cărțile de identitate sunt gaj la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

Image
Image

Potrivit newsbv.ro, un apel la 112 a anunțat că proprietarul unui magazin-bar din Ormeniș ar fi ajuns în posesia mai multor cărți de identitate. Nu vrea să le restituie. A fost anunțată și Gruparea Mobilă de Jandarmi.

Din informațiile sursei citate, este vorba despre aproximativ 90 de carți de identitate, reținute de proprietarul societății pentru alimente date pe datorie. Întregul scandal s-a lăsat cu dosar penal.

Potrivit sursei citate, cinci persoane au sesizat în scris cadrele de poliție cu privire la aceste aspecte, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

,,La data de 26 septembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale, ar fi oprit în gaj, mai multe cărți de identitate ca și garanție la unele cumpărături efectuate la societatea pe care o reprezintă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor”, a declarat pentru newsbv.ro comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Sursă foto HotNews.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.