fbpx

Bătrân dispărut de acasă, găsit în viață după două zile de căutări

Image
Image

Bătrân de 77 de ani, dispărut de la domiciliu din comuna Suseni, găsit în viaţă de echipele de căutare după două zile, într-o zonă mlăştinoasă situată la circa 2 km de locuinţa sa.

Potrivit ziarharghita.ro, ieri, în jurul orei 11:00, o echipă formată din poliţişti şi jandarmi, a finalizat cu succes căutarea unui bătrânel de 77 de ani, dat dispărut de la domiciliul său din comuna Suseni.

În după-amiaza zilei de 26.11.2019, în jurul orei 14:30, poliţiştii au fost sesizaţi de un localnic din comuna Suseni, despre faptul că atunci când s-a trezit, în jurul orei 08:00, tatăl său în vârstă de 77 de ani nu se afla în locuinţa comună, unde nu a revenit până la ora sesizării.
Au fost formate echipe de căutare şi scotocire a împrejurimilor, la care poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi, rude şi prieteni de familie, dar şi de consăteni care s-au oferit voluntari.

Fără să fi fost neglijată nicio posibilă pistă ce ar fi putut conduce la elucidarea dispariţiei, s-a procedat şi la căutarea fizică în apropierea locuinţei dispărutului şi la scotociri meticuloase a împrejurimilor, atât la periferie cât şi în afara satului.

Persoana dispărută a fost găsită în viață, în apropierea unui observator de vânătoare din zona Senetea, situat la aproximativ 2 km de locuinţa sa, lângă o parcelă mlăștinoasă.
În momentul în care a fost găsit de poliţişti şi jandarmi, bătrânelul era căzut pe o parte, uşor hipotermic, însă în stare conștientă, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Gheorgheni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imagine cu character ilustrativ, sursă Europa FM.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.