fbpx

Minori cercetaţi după ce ar fi furat produse cosmetice scumpe din magazine

Image
Image

În urma a trei percheziții domiciliare, efectuate de polițiștii harghiteni, au fost recuperate bunuri furate din magazine de o bandă de hoți minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.

Potrivit ziarharghita.ro, la data de 09.10.2019, poliţiştii harghiteni au pus în executare 3 mandate de percehziţie domiciliară, toate pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, ce au avut ca scop documentarea activităţii infracţionale a unui grup de 5 tineri din localitate.
Din datele şi indiciile obţinute în anchetă rezultă că persoanele în cauză, două adolescente de 15 şi 16 ani, doi minori de 13 şi 17 ani, împreună cu un bărbat de 22 de ani, alegeau produse cosmetice scumpe din supermarketuri, pe care le furau şi le vindeau rapid, la un preţ foarte mic.

În urma celor 3 percheziţii, poliţiştii au recuperat integral bunurile sustrase de cei în cauză la ultima faptă sesizată şi probată, comisă la sfârşitul săptămânii trecute. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, privind infracțiunea de furt.

Date fiind indiciile obţinute de poliţişti cu privire la posibila participare a unora dintre cei în cauză şi la unele furturi din locuinţe, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora şi a identificării tuturor altor eventuale persoane implicate.

Imagine cu caracter ilustrativ, romaniatv.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.