fbpx

Biciclist lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul ar fi încercat să şteargă urmele accidentului

Biciclist lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul ar fi încercat să şteargă urmele accidentului

Un biciclist a fost accidentat de un autoturism în zona unei treceri de pietoni de pe E60

Image
Image

Un biciclist în vârstă de 68 de ani a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit de o maşină, pe E60. Din primele informaţii, victima se afla pe trecerea de pietoni, dar şi pe bicicletă. Şoferul este cercetat atât pentru vătămare corporală din culpă, cât şi pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Un biciclist a fost accidentat de un autoturism în zona unei treceri de pietoni de pe E60, între Chețani, județul Mureș, și Luncani, județul Cluj. Victima se angajase în traversare, moment în care a fost acorşată de un autoturism condus de un şofer în vârstă de 41 de ani, informează stiridecluj.ro. Potrivit primelor informaţii, bărbatul lovit de maşină se afla pe bicicletă în momentul impactului.

Biciclist lovit de maşină pe E60

Rănitul, în vârstă de 68 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare, mai anunţă sursa citată.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, şoferul mai este cercetat şi pentru o altă infracţiune. "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub spectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, informează IPJ Mureș.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.