Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. O persoană a fost rănită

Carambol cu 21 de mașini în județul Mureș. O persoană a fost rănită
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un carambol s-a produs în această dimineață în județul Mureș. 21 de mașini s-au ciocnit pe drumul național 15, între localitățile Luduș și Ungheni. O persoană care a suferit un atac de panică a fost transportat la spital.

Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic a declarat că o persoană a suferit leziuni minore, însă a refuzat transportul la spital. “În acest moment traficul e oprit în totalitate pe DN15 însă e deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru autoturismele care circulă în sensul spre Luduș. Recomandăm șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule dar și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare”, a mai spus acesta potrivit Digi24.ro.

Potrivit lui Daniel Petru, purtător de cuvânt ISU Mureș: „În cursul acestei dimineți, în localitatea Sânpaul, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină pentru o tamponare ușoară între aproximativ 20 de autoturisme. Din primele date pe care le avem în momentul de față, în urma carambolului a rezultat și o victimă de cod verde, care a suferit un atac de panică și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. Intervenția este dinamică, cu două echipaje. Apelul l-am primit în jurul orei 06:50. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers”.

Foto Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image