fbpx

Incendiu cu trei victime la o sondă din Mureș

Incendiu cu trei victime la o sondă din Mureș

Image
Image

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină luni, 16 martie, în jurul orei 11.45, la un incendiu izbucnit la Grupul de Sonde 110 din localitatea mureșeană Sărmășel Gară.

Potrivit informațiilor transmise de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș, citat de zi-de-zi.ro, există ”posibilitatea ca două victime să fie arse la nivelul feței și membrelor superioare”, iar la locul intervenției s-au deplasat echipaje de la Secția de Pompieri Sărmașu, SMURS Sărmașu, Serviciul de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD.

”Incendiul este stins de către personalul angajat de la grupul de sonde. Sunt trei victime cu arsuri de gradul 1 și 2, două dintre acestea sunt preluate de echipajul SAJ și transportate la CPU Sărmașu, cea de-a treia victimă este preluată de către elicopterul SMURD, și va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu-Mureș”, a precizat, după ora 12.00, Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, potrivit sursei citate.

Credit foto zi-de-zi.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.