fbpx

Incendiu de proporţii: Flăcările au cuprins două case și un laborator de analize medicale

Incendiu de proporţii: Flăcările au cuprins două case și un laborator de analize medicale

Image
Image

Un incendiu de proporţii a provocat panică pe o stradă din Târgu Mureş. Două case, un atelier de tâmplărie şi un laborator de analize, toate au fost afectate de flăcări pe o suprafaţă totală de 300 de metrii pătraţi. Două persoane au fost evacuate la timp şi au scăpat astfel nevătămate.

Potrivit Antena3.ro, într-una dintre cele două case cuprinse de flăcări locuia un bărbat imobilizat în scaun cu rotile. Vecinii l-au auzit când ţipa după ajutor şi au reuşit să-l scoată la timp din casa care ardea ca o torţă. Tot ei au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor.

Din primele informaţii se pare că incendiul ar fi izbucnit de la atelierul de tâmplărie, în urma unui scurtcircuit.

"Au fost evacuate și două persoane dintre care o persoană de sex masculin imobilizată în scaun cu rotile împreună cu soția lui. Ambii peste 65 de ani. Incendiul s-a propagat și la o casă de locuit cu etaj iar la parterul acelei case de locuit își desfășoară activitatea și un laborator de analize medicale și exista pericolul propagării incendiului și la o clinică de analize medicale care era lipită de aceste construcții", a declarat Mihai Gaghy, comandant Detaşamentul de pompieri Târgu Mureş.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma incendiului.

Foto Antena3.ro.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.