La un pas de o nouă tragedie! Incendiu la o secție ATI, la Târgu-Mureș

La un pas de o nouă tragedie! Incendiu la o secție ATI, la Târgu-Mureș
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Încă un incendiu s-a produs într-o secție ATI din România. Potrivit unui comunicat emis de Spitalul Clinic Județean Mureș, citat de ardealnews.ro, la nivelul secției ATI din cadrul unității sanitare s-a produs un incident constând în supraîncălzirea unui conductor electric și al unei prize corespunzătoare unui pat, din fericire fără foc deschis.

Reprezentanții spitalului au menționat că personalul de serviciu a acționat prompt, limitând astfel amploarea incidentului. Prin serviciul de urgență 112 a fost anunțat și ISU Mureș care s-a deplasat la fața locului.

Niciun membru al personalul medical și niciun pacient nu au avut de suferit în urma incidentului, iar pagubele înregistrate au fost minore.

Potrivit ardealnews.ro, incendiul a izbucnit într-un salon ATI de la Clinica din spatele Casei Tineretului Târgu Mureș, în care se aflau internați 6 pacienți, după cum a anunțat ISU Mureș.

Deși nu a avut urmări grave, evenimentul atrage atenția, din nou, asupra gradului de solicitare a echipamentelor și rețelelor din secțiile ATI, amintind de tragedia de la Piatra Neamț, unde 10 pacienți au ars de vii în două saloane de la Terapie Intensivă.

 Foto cu caracter ilustrativ

Image