fbpx

O tânără de 18 ani, împuşcată în timp ce mergea pe stradă. Zgomotul i-a alarmat pe vecini

O tânără de 18 ani, împuşcată în timp ce mergea pe stradă. Zgomotul i-a alarmat pe vecini

Image
Image

Liniștea unei străzi a fost întreruptă duminică noapte de împușcături. O tânără care mergea după apă la un vecin s-a trezit cu fața plină de sânge. O Dacie Duster de culoare albă a oprit în dreptul tinerei de 18 ani, iar șoferul a tras cu un pistol în dreptul ei. Aceasta a fost lovită în față și în cap.

Potrivit Antena3.ro, locatarii au ieșit afară când au auzit țipetele femeii și zgomotul de armă și s-au îngrozit. Oamenii spun însă că locul era întunecat și nu au reușit să vadă mare lucru.

"La data de 25 septembrie a.c., în cursul nopții, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice.

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat, pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent", se arată în comunicatul Poliţiei Mureş citat de Antena3.ro. Bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale. Aceasta a refuzat să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință.

Pistolarul a fost arestat pentru 30 de zile.

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto Antena3.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.