SCLAVI | Bărbat arestat după ce a sechestrat 3 tineri timp de mai mulţi ani

SCLAVI | Bărbat arestat după ce a sechestrat 3 tineri timp de mai mulţi ani
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbatul care a ţinut ca sclavi trei tineri, în județul Mureș, timp de mai mulţi ani, a fost arestat pentru 30 de zile. El i-ar fi supus la munci silnice, fără a-i plăti, în tot acest timpDacă nu se supuneau, tinerii erau bătuți și li se tăia din porția de mâncare.

Primul băiat ar fi ajuns la Hădăreni acum 8 ani. În 2016 și în 2020 au urmat alți doi. Toți trei erau minori atunci, și toți au fost transformați în sclavi, spun procurorii DIICOT. Tinerii erau orfani și proveneau de la o casă de copii din Luduș, desființată în 2007.

Un bărbat de 44 de ani a transformat 3 tineri în sclavi

După ce au fost aduşi în gospodăria bărbatului de 44 de ani, ei au fost lăsaţi să doarmă într-o anexă şi, dacă nu se supuneau cerinţelor acestuia, riscau să rămână flămânzi, relatează Digi24, care mai notează că vecinii se feresc să vorbească despre bărbat.

"Polițiștii Brigăzii de Combatare a Crimilitații Organizate împreună cu procurorii au efectuat două percheziții ïn Mureș, pe linia combaterii traficului de persoane. Trei mandate de aducere au fost puse în executare", a declarat Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image