fbpx

Un tânăr fără permis, care a ucis un bărbat şi l-a abandonat într-un șanț, prins cu ajutorul mecanicilor auto

Un tânăr fără permis, care a ucis un bărbat şi l-a abandonat într-un șanț, prins cu ajutorul mecanicilor auto

Image
Image

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, fără permis, a fost reţinut după ce a lovit mortal cu maşina un bărbat, apoi şi-a continuat nestingherit drumul. Potrivit antena3.ro, accidentul a avut loc duminică seara, la Mureş şi totul a ieşit la iveală când acesta şoferul a mers la service ca să-şi repare autoturismul. 

Mecanicii auto au intrat la bănuieli şi au decis să anunţe Poliţia. Trei zile mai târziu, trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit într-un şanţ. Şoferul spune că nu şi-ar fi dat seama că a acroşat un om şi a mers mai departe. Accidentul rutier a avut loc duminică. Tânărul de 25 de ani din localitatea Luduș se afla cu maşina pe E60 când l-a lovit pe bărbat. 

El nu are carnet de conducere şi împrumutase maşina mamei sale, iar a doua zi a mers cu ea la service ca să o repare. 

După ce au văzut lovitura, mecanicii au alertat autorităţile, iar poliţiştii au întrebat-o pe mama tânărului ce s-a întâmplat. Femeia le-a spus că fiul ei a acroşat ceva în zona respectivă.

Oamenii legii au ajuns apoi la locul accidentului şi au găsit un cadavru pe marginea şoselei. 

Decedatul este un bărbat de 48 de ani din Reghin, care cel mai probabil a încercat să traverseze strada. Tânărul de 25 de ani a fost reţinut.

"Față de acesta, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca el să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale", a declarat Emanuela Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș, potrivit sursei citate.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Sursă foto Antena3.ro.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.