fbpx

VIDEO – Pilotul Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului. Doi copii răniți

VIDEO – Pilotul Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului. Doi copii răniți

Image
Image

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în timpul raliului de la Târgu Mureș, într-un accident în care a fost implicată mașina condusă de Mihai Leu. Vehiculul a lovit gardul de protecție montat de-a lungul traseului.

 

"În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard", a transmis IJP Mureş.

Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul. „Am pus frână, mașina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reușit.(...) Mașina a atins gardul, care a căzut. Așa s-a întâmplat. Este o părere extraordinară de rău pentru ce s-a întâmplat. Am pierdut controlul mașinii, n-am putut s-o controlez. Au fost 2 copii. Am vorbit cu ei. Unul are o rană la picior. L-au cusut la spital și va pleca acasă”, a declarat Mihai Leu, după incident, la Digi 24.

Sursa foto: captură video news.ro

Video: news.ro