fbpx

Accident feroviar: Un bărbat a fost călcat de tren în Sibiu

Accident feroviar: Un bărbat a fost călcat de tren în Sibiu

Image
Image

Un bărbat a fost lovit mortal, miercuri dimineața, de un tren InterRegio între stațiile Ocna Sibiului și Mândra, în județul Sibiu.

Oradesibiu.ro citând IPJ Sibiu precizează că bărbatul a fost accidentat mortal de trenul InterRegio care se deplasa pe ruta Sibiu – Mediaș. Accidentul s-a produs între Halta CF Ocna Sibiului – Halta CF Mândra. Vârsta victimei este aproximată la 60 – 65 de ani.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Traficul feroviar a fost afectat de acest accident, fiind înregistrate întârzieri de aprox. 100 de minute pentru două trenuri.

Potrivit sursei citate familia bărbatul a fost anunțată despre eveniment la câteva ore distanțăpentru că victima a fost identificată cu greu. Rudele omului sunt în stare șoc. „Persoana decedată este unchiul meu. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu dacă s-a sinucis sau dacă a fost un accident. Acum așteptăm să vedem ce zice poliția”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, un nepot al persoanei decedate.

Foto ilustrativ, oradesibiu.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.