fbpx

Afacerist din Sibiu, dispărut de trei luni, găsit mort în pădurea Băneasa

Afacerist din Sibiu, dispărut de trei luni, găsit mort în pădurea Băneasa

Image
Image

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, în vârstă de 49 de ani, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Potrivit antena3.ro, Alexandru Coman a dispărut anul trecut la sfârşitul lunii octombrie. Rudele şi prietenii au cerut ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare pe Facebook, pentru a-l găsi.

Timp de trei luni, nimeni nu a ştiut unde se află omul de afaceri din Sibiu.

"Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spunea la sfârşitul anului trecut o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, în speranța că cineva îl va recunoaște și are informații despre Alexandru Coman.

Din nefericire, omul de afaceri din Sibiu, dispărut anul trecut, a fost găsit mort, ieri, în pădurea Băneasa din Bucureşti. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante.

Medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii afaceristului din Sibiu.

Foto antena3.ro.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.