fbpx

Alertă! Un bărbat de 43 de ani, internat în spital cu gripă, a decedat

Alertă! Un bărbat de 43 de ani, internat în spital cu gripă, a decedat

Image
Image

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Poplaca a murit, duminică, în Spitalul Județean Sibiu, în urma unui stop cardio respirator neresuscitabil. Acesta a fost internat în data de 12 ianuarie, fiind diagnosticat cu gripă.

„Pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezența virusului gripal și care a fost internat în carul Secției Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urma unui stop cardio respirator neresuscitabil”, transmite Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Pacientul a fost internat în data de 12 ianuarie fiind diagnosticat cu gripă. Starea sa s-a agravat, prezentând insuficiență multiplă de organe și sisteme care au cauzat stopul cardio-respirator. Acesta nu era vaccinat antigripal.

În perioada 24.01 – 26.01 inclusiv, în cadrul Secției Clinice Boli infecțioase au fost consemnate zece cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, dintre care patru persoane au fost internate. De asemenea, au mai fost internate alte zece persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienții sunt stabili și sub tratament, internați în cadrul secției Boli Infecțioase.

Sursă foto oradesibiu.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.