fbpx

Alertă de incendiu, miercuri seară, la noul mall din Sibiu

Image
Image

Alarma de incendiu a pornit din nou, miercuri seară, la Promenada Sibiu. Focul a izbucnit la o mașină care era parcată la subsol.

Toate persoanele care se aflau în noul mall al Sibiului au fost evacuate, după ce a pornit alarma de incendiu. La fața locului au ajuns o ambulanță și câteva autospeciale ale pompierilor ISU. Semnalul a fost declanșat la doar câteva ore după ce pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au efectuat un exercițiu pentru a vedea cum ar acționa în cazul în care un incident ar avea loc în realitate.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, alarma a pornit după ce compartimentul motor al unei mașini parcate la subsol a luat foc. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.
Focul a fost stins chiar de pompierii privați ai mall-ului, imediat după ce acesta a fost semnalat. „Incendiul a fost unul de mică intensitate și a fost lichidat de băieții de la serviciul privat de pompieri. Nu era cazul de o intervenție a pompierilor militari, însă lumea s-a panicat și a sunat la 112. Când au ajuns aceștia, incendiul era deja stins”, spune Ionuț Gurău, șeful pompierilor privați, pentru Turnul Sfatului.

Sursă foto Turnul Sfatului.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.