Alertă de incendiu, miercuri seară, la noul mall din Sibiu

Alarma de incendiu a pornit din nou, miercuri seară, la Promenada Sibiu. Focul a izbucnit la o mașină care era parcată la subsol.

Toate persoanele care se aflau în noul mall al Sibiului au fost evacuate, după ce a pornit alarma de incendiu. La fața locului au ajuns o ambulanță și câteva autospeciale ale pompierilor ISU. Semnalul a fost declanșat la doar câteva ore după ce pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au efectuat un exercițiu pentru a vedea cum ar acționa în cazul în care un incident ar avea loc în realitate.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, alarma a pornit după ce compartimentul motor al unei mașini parcate la subsol a luat foc. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.
Focul a fost stins chiar de pompierii privați ai mall-ului, imediat după ce acesta a fost semnalat. „Incendiul a fost unul de mică intensitate și a fost lichidat de băieții de la serviciul privat de pompieri. Nu era cazul de o intervenție a pompierilor militari, însă lumea s-a panicat și a sunat la 112. Când au ajuns aceștia, incendiul era deja stins”, spune Ionuț Gurău, șeful pompierilor privați, pentru Turnul Sfatului.

Sursă foto Turnul Sfatului.

Image
Image
Image