Cartușe de pistol mitralieră descoperite într-un hotel din Sibiu

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost chemată luni seară să ridice două cartușe de pistol mitralieră descoperite într-un hotel din Sibiu.

”În urma unui apel venit pe numărul de urgenţă 112 în această seară, în jurul orei 20.30, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe str. Calea Gusteriței  pentru cercetarea, identificarea și ridicarea a 2 cartușe de pistol mitralieră găsite în subsolul unui hotel de către angajații care făceau curățenie. Specialiștii au asigurat transportul și asanarea muniției ridicate (2 cartușe muniție de infanterie)”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image