fbpx

După ce a fost prins conducând beat o mașină neînmatriculată, un tânăr a furat o autospecială de Poliție și s-a apucat să organizeze “filtre”

După ce a fost prins conducând beat o mașină neînmatriculată, un tânăr a furat o autospecială de Poliție și s-a apucat să organizeze “filtre”

Image
Image

Un tânăr de 23 de ani este la audieri după ce a fost prins conducând beat o mașină neînmatriculată, iar apoi a furat o autospecială de Poliție ca să organizeze, și el, controale în trafic. Oamenii legii au fost alertați de un șofer pe care individul l-a tras pe dreapta azi-noapte și l-a luat la verificat.

 

Prima întâlnire cu Poliția a avut loc puțin după miezul nopții. “„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 00,40, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Roşia, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Banatului din municipiul Sibiu, rezultatul testării sale alcoolscopice fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În privinţa autoturismului condus, poliţiştii au constatat că este neînmatriculat. Tânărul a fost însoţit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind condus la sediul Biroului Rutier Sibiu, pentru întocmirea documentelor, în vederea efectuării de cercetări penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Dar noaptea era abia la început pentru sibianul pus pe rele. „Ulterior, în aceeaşi noapte, în jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ţinută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliţie şi i-a solicitat permisul de conducere. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat şi faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-au declanşat verificări, în vederea identificării autospecialei şi persoanei care ar fi utilizat-o, constatându-se în acelaşi timp că o autospecială utilizată de către poliţiştii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din faţa sediului unităţii.

În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 03.35, autospeciala în cauză a fost identificată în localitatea Veştem. Totodată, a fost identificat şi depistat şi bărbatul care ar fi sustras autospeciala, respectiv tânărul de 23 de ani, care a fost anterior depistat sub influenţa băuturilor alcoolice”, mai informează Poliția.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.