fbpx

Foto: Un autobuz și o mașină s-au izbit violent. Pentru două persoane a fost declarat decesul

Foto: Un autobuz și o mașină s-au izbit violent. Pentru două persoane a fost declarat decesul

Image
Image

Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite, în urma unui accident produs, marţi dimineaţă, pe DJ 106A, în judeţul Sibiu, la ieşire din Răşinari spre Păltiniş, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Potrivit realitatea.net, o coliziune frontală a avut loc între un autoturism care mergea spre Păltiniş şi un autobuz care se îndrepta spre Răşinari. În autobuz se aflau cinci pasageri și şoferul, iar în autoturism sunt patru persoane încarcerate. În urma impactului, două persoane au murit, una dintre acestea a fost găsită în stop cardio respirator și i s-au aplicat manevrele de resuscitare fără răspuns, fiind declarată decedată.

Un dintre victime este conștientă, primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, cu atac de panică și pneumotorax, iar o alta este, de asemenea, conștientă și primește îngrijiri medicale de la echipajul de SAJ. A suferit un atac de panică, pneumotorax. Ambele victime au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SAJ.
ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari.
Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Foto: realitatea.net.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.