ISU a respins recepţia primului mall din Sibiu; s-a deschis fără autorizaţie de securitate la incendiu

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primul centru comercial din Sibiu s-a deschis, joi, fără a avea autorizaţie de securitate la incendiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă respingând recepţia "din motive de neîndeplinire a avizului şi a măsurilor".

"Noi am respins recepţia din motive de neîndeplinire a avizului şi a măsurilor", a declarat joi, pentru AGERPRES, comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii centrului comercial au depus, cu mai puţin de 24 de ore înainte de inaugurare, cererea pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

"Ieri (miercuri n.r.) s-a depus, la ora 16,00", a mai spus Cosmin Balcu.

ISU Sibiu ar putea da autorizaţia de securitate la incendiu centrului comercial în maximum 48 de ore, dacă toate actele sunt în regulă.

Directorul general centrului comercial, Dorinel Udma, a declarat că mall-ul nu are încă autorizaţie de securitate la incendiu, însă dă asigurări că clienţii nu sunt în pericol. Întrebat de jurnalişti dacă mallul are autorizaţie de securitate la incendiu, Udma a răspuns: "Nu".

La deschiderea centrului comercial au participat autorităţile locale, reprezentanţi ai oamenilor de afaceri, dar şi foarte mulţi sibieni atraşi de promoţiile din magazine.

Centrul comercial se află în zona centrală a municipiului Sibiu, lângă Gară. Complexul se întinde pe patru hectare, investiţia ridicându-se la peste 100 de milioane de euro.

Sursă foto oradesibiu.ro/ facebook.com/pg/PromenadaSibiu.

Image