fbpx

Nu credea în coronavirus și îi critica pe toți cei care purtau masca. A murit răpus de virus la doar 43 de ani

Nu credea în coronavirus și îi critica pe toți cei care purtau masca. A murit răpus de virus la doar 43 de ani

Image
Image

Un jandarm din Sibiu care nu credea că virusul SARS-CoV-2 există cu adevărat și încuraja oamenii să nu poarte mască a murit la vârsta de 43 de ani, după ce s-a infectat cu acest virus. Deși a ajuns la spital și a primit tratament, medicii nu i-au mai putut salva viața pentru că boala i-a afectat grav plămânii. 

Jandarmul nu a crezut în existența bolii până în momentul în care chiar el s-a îmbolnăvit. Potrivit Antena3, obișnuia să posteze pe pagina sa de pe o rețea sa de socializare diferite mesaje prin care arăta clar că nu crede în existența bolii. Mai mult decât atât, îi jignea mereu pe cei care purtau mască și se întreba, retoric, cu cât sunt plătiți românii care spun că sunt infectați cu coronavirus. Ultimul mesaj de acest fel a fost publicat în data de 20 octombrie, în ciuda faptului că la acea dată, jandarmul era deja bolnav. 

După numai câteva zile, a făcut un selfie de pe patul de spital pe care l-a postat pe o rețea socială alături de un mesaj prin care explica tuturor celor care sunt ca el și nu cred în existența virusului că lupta cu boala este deosebit de grea.
Ionuț Câmpean era căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu. Anunțul cu privire la moartea acestuia a venit din partea instituției unde era angajat: 

”O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață.

Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață.

Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, se arată în anunțul postat de Jandarmeria Sibiu. 

Sursă foto Antena3.

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.