fbpx

O femeie de 31 de ani a murit în urma unei operații pentru scoaterea unei pietre de la rinichi

Image
Image

Anchetă la Spitalul Județean din Sibiu după ce o femeie de 31 de ani a murit în urma unei operații de scoatere a unei pietre la rinichi. Soțul acesteia dă vina pe medici. De cealaltă parte, reprezentanții spitalului spun că pacienta avea o afecțiune rară, care i-a provocat complicații grave.

Elena avea 31 de ani și era mama unui băiețel de 13 ani și a unei fetițe de un an și 7 luni. S-a internat în Spitalul Județean din Sibiu pentru scoaterea unei pietre la rinichi, relatează Digi 24. Soțul ei spune că a început să se simtă rău la câteva ore după intervenție. „Am anunțat asistentele care habar nu aveau că sângera și au venit, au bandajat-o și l-au chemat pe domnul doctor. L-am întrebat dacă trebuie să ne așteptăm la complicații, «nu, totul e ok, e normal să mai sângereze câte un pic»”, spune  soțul pacientei.

Femeia a fost transferată la ATI și supusă, a doua zi, unei noi operații, în care i-a fost scos rinichiul. A intrat în comă și nu și-a mai revenit.

„Din primele informații este un caz extrem de complex, grav și cu o evoluție fulgerătoare, problemele post operatorii fiind cauzate de o boală de natură hematologică. Tot din primele informații reiese că pacienta a primit îngrijirile corespunzătoare”, afirmă Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă, după ce soțul pacientei a depus o reclamație, mai transmite Digi 24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.