fbpx

O fetiţă de 9 ani a murit în elicopterul SMURD după ce fusese lovită de o maşină

O fetiţă de 9 ani a murit în elicopterul SMURD după ce fusese lovită de o maşină

Image
Image

O fetiţă în vârstă de nouă ani a decedat joi seara, în timp ce era transportată cu elicopterul SMURD la spital, după ce fusese lovită de o maşină în comuna Bazna, a anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu.

„SAJ Sibiu a trimis de la Mediaş de urgenţă un echipaj de tip B în localitatea Bazna, unde o fetiţă de 9 ani a fost lovită de un autoturism. Echipajul SAJ a acordat asistenţa medicală de urgenţă fetiţei care se afla în stare comatoasă. Fetiţa a fost transportată la CPU Mediaş şi în acelaşi timp a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureş. Pe timpul transportului fetiţa a intrat în stop cardiorespirator şi au fost începute manevrele de resuscitare. După multe minute de resuscitare, medicul de pe elicopter a declarat din păcate decesul victimei”, au precizat cei de la SAJ Sibiu.

Copilul a fost lovit de o maşină condusă de către un medieşean, în vârstă de 56 de ani, pe o stradă din comuna Bazna, potrivit Digi24.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și circumstanțelor în care s-a petrecut acest tragic eveniment.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.