Prefectul Sibiului anunţă ridicarea carantinei în toate localităţile din judeţ, începând de luni, ora 5.00

Prefectul Sibiului anunţă ridicarea carantinei în toate localităţile din judeţ, începând de luni, ora 5.00
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Prefectul Mircea Creţu a anunţat, duminică, ridicarea carantinei zonale, începând de luni, ora 5.00, în toate localităţile din judeţ unde aceasta a fost impusă în ultimă lună - municipiile Sibiu şi Mediaş, oraşele Cisnădie, Tălmaciu şi Avrig, precum şi comuna Orlat şi satul Şelimbăr.

"Efortul comun, al tuturor sibienilor, depus pe parcursul celor 4 săptămâni de carantină, nu a fost în zadar şi a dus la o scădere a numărului de cazuri şi la o transmitere comunitară mai redusă. Drept urmare, începând de luni, 14 Decembrie ora 05:00 măsura de carantină se încheie în toate localităţile din judeţ. Mulţumesc tuturor cetăţenilor care au respectat măsurile şi au dat dovadă de responsabilitate, spirit civic şi solidaritate! Sărbătorile se apropie şi este necesar să fim în continuare precauţi şi să ne protejăm respectând măsurile impuse pe perioada stării de alertă", este mesajul transmis duminică de către prefectul Mircea Creţu, potrivit AGERPRES.

Municipiul Sibiu şi localităţile, Cisnădie, Tălmaciu şi Şelimbăr au intrat în carantină zonală din data de 16 noiembrie, iar Mediaş, Avrig şi Orlat din 23 noiembrie.

Imagine cu caracter ilustrativ, g4media.ro.

Image