Sibiu. Meşteri din toată ţara vor susţine zilnic ateliere la Muzeul ASTRA în aer liber

Sibiu. Meşteri din toată ţara vor susţine zilnic ateliere la Muzeul ASTRA în aer liber
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Meşteri din toată ţara, vor susţine începând de luni, ateliere pentru vizitatorii Muzeului ASTRA, în cadrul unui proiectului "Şcoala în satul tradiţional".

"Muzeul ASTRA, instituţie ale cărei acţiuni sunt posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu, (re)lansează astăzi proiectul 'Şcoala în satul tradiţional'. Este vorba despre un program educaţional estival derulat în perioada 6 iunie - 30 septembrie 2022, zi de zi, între orele 10,30 - 17,30, prin care copii, părinţii şi bunicii pot participa în ateliere educaţionale şi demonstraţii meşteşugăreşti susţinute aici de meşteri din toată ţara. În perioada 6-12 iunie 2022, prima săptămână a programului, în zona Etno-Tehno Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va avea loc un atelier de modelaj lut sub îndrumarea meşterului popular Roxana Mărcoiu de la Asociaţia Tonal", se arată într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Totodată, sâmbătă, 11 iunie, şi duminică, 12 iunie 2022, trupa Epic Education va susţine două spectacole de teatru interactiv cu piesa "Drumul spre Casa Înţelepciunii".

"În acest spectacol, copiii devin parte din poveste luând parte la o adevărată aventură în care două din cele mai cunoscute personaje din universul lui Ion Creangă vor primi o adevărată lecţie de viaţă de la un personaj personificat şi plin de mister. Reprezentaţiile spectacolelor de teatru vor fi de la ora 11,00 şi de la ora 13,00. Participarea la ateliere şi spectacolele de teatru se face în baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA", se precizează în comunicatul de presă.

Foto ilustrativ, muzeulastra.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image